Servicii

Servicii

Scarile sunt realizate doar la comanda si sunt proiectate cu un soft specializat, astfel  se adapteaza perfect spatiului in care sunt amplasate. Modelele de balustrada sunt variate, produsele se pot baitui in culoarea dorita iar tratarea lemnului se face cu substante speciale si pentru trafic intens.

Pentru produsele realizate asiguram servicii complete de proiectare, finisaj, transport, montaj si garantie 24 luni. Primul pas in ofertare sunt masuratorile, un specialist se va deplasa in locatie pentru a lua masuratori cat mai exacte, dupa acest pas, urmeaza proiectarea, schite 2D si 3D, si executia. Toate se fac in stransa legatura cu beneficiarul.
Va dorim mult succes in alegerea scarii potrivite pentru locuinta sau biroul dumneavoastra si nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa colaborati cu specialistii nostri!

Executăm scări aerisite cu vanguri laterale, centrale sau pe dedesubt, cu sau fără contratrepte, scări placate, rotunde, pe structură metalică, scări pentru spații înguste, tip fluture. Scări cu trepte casetate, balansate. Balustrade la scară din lemn, sticla și fier forjat.

Puteți solicita mai multe informații pe adresa de email office@tursoholz.ro