tursoholz logo

Servicii

De ce sa alegem lemnul masiv atunci cand construim o scara de interior?

Dintre toate materialele de constructii lemnul are viata. El traieste in continuare in interiorul spatiului in care este utilizat si ne ofera caldura si o senzatie de bine si confort pe care niciun alt material de constructii nu le poate oferi. Lemnul este disponibil in numeroase culori si structuri, este un bun izolant pentru caldura si electricitate, are calitati acustice deosebite si poate fi modelat dupa orice preferinta. Scara de interior este elemntul cheie al unei cladiri. Acest element de constructie exprima substanta cladirii si este liantul care tine laolalta toate nivelele si incaperile aflate sub acelasi acoperis. De aceea merita toata atentia noastra atunci cand vorbim despre realizarea ei. Scara de interior realizata din lemn masiv are urmatoarele calitati: este rezistenta si dureaza in timp, se poate executa din diferite materiale si intr-o gama variata de culori, elementele de design pot fi personalizate, finisajul este realizat cu substante speciale pentru trafic intens, pune in evidenta spatiul in care este amplasata si nu in ultimul rand ofera o ambianta primitoare.

Va dorim mult succes in alegerea scarii potrivite pentru locuinta sau biroul dumneavoastra si nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa colaborati cu specialistii nostrii!

Pentru produsele executate asiguram urmatoarele servicii:

consultanta;
proiectare;
transport;
montaj;
garantie 24 de luni

copyright 2011 (c) Turso Holtz.                                 Acasa | Despre noi | Produse | Parteneri | Servicii | Galerie foto | Contact                                  Site by Andrea xxl production